Den beste spilleautomaten for døve

Det er ikke lett å skulle leve med et handicap og ofte er det nettopp det at man ikke kan delta på aktiviteter alle andre kan som er noe av det tøffeste. Det er ingen som liker å føle seg utenfor, verken med eller uten handicap. En aktivitet som mange nordmenn liker, men som døve ikke kan delta fullt ut på, er spill på spilleautomater. Spill på nett har tatt helt av de siste årene og mer enn 250,000 nordmenn spiller på nett hver uke.

Nå er det ikke det at vi som døve ikke kan spille på nett, men dagens moderne spilleautomater, som er den mest populære formen for spill på nett, ikke bare er visuelle. Lydbildet er på de aller fleste automater en meget viktig del av spillopplevelsen og det visuelle vil aldri kunne skape et like sterkt inntrykk. Men det er en automat som ikke baserer seg så mye på lyd.

Castle Builder II

Castle Builder II er en banebrytende automat fra Rabcat. Automaten er like mye videospill som det er en spilleautomat og den har på en fenomenal måte kombinert de to mediene i en og samme automat. Castle Builder II-automaten gir deg nemlig muligheten til å utforske en ny verden av muligheter hvor du kan være arkitekten til din villeste drømmers fremtid. Drømmer du om egen bolig? Kanskje du drømmer om å dra på jordomseiling og se hele verden?

Uansett hva du drømmer om, kan du drømme deg bort med Castle Builder II. Automaten fra Rabcat er definitivt i en egen klasse og det er ikke tvil om at det er en av de mest unike spilleautomatene på markedet. Nå er ikke innovative bonusspill noe nytt på moderne spilleautomater, men du finner ikke en mer interaktiv automat enn dette. Dette er som sagt like mye en spilleautomat som det er et videospill man ellers er mer vant med å se på enheter som PS4 og Xbox.

Via Castle Builder II får du muligheten til å være Konge eller Dronning i ditt helt eget slott og som en ekte konge har du heller ikke bare ett slott. Desto mer du spiller og desto bedre du lykkes på veien, desto flere slott og tjenere får du. Vi har alle tanker om hvordan vårt drømmehjem ser ut, og med denne automaten får du muligheten til å bygge en lang rekke bygg med ulike materialer og størrelser. Totalt får du muligheten til å bygge alt fra mindre trehytter til de vakreste slott i 15 ulike kongedømmer, som hver og en har sine egne spesielle egenskaper.

Underveis får du hjelp av en av de tre hjelperne Sam, Mandy eller Igor, og du får se hele verden, fra karibiske Timbercrown, til det iskalde landskapet i Evercold og den magiske ørkenen i kongedømmet Caratham. På din reise verden rundt vil du møte en rekke ulike karakterer og du er ikke ferdig bygget før du har erobret hele verden og bygd 75 slott og hytter verden over.

Mer fokus på det visuelle

Fra et designsynspunkt, kan ikke Castle Builder II måle seg med de aller beste automatene på markedet, men det hele er meget bra og lydbildet er langt fra så viktig som det er på alle andre automater. Her skjer det så mye, og historien, som har et sterkt fantasy-preg i tegneserieformat, formidles mest med tekst og bilde. Alle nye steder du ankommer og alle nye karakterer du møter på din reise akkompagneres med en masse skriftlig informasjon. Slik går man ikke glipp av noe og man kan lett leve seg inn i historien som er aldri så gripende.

Vi skjønner om det hele kan høres litt spesielt ut, men tro oss, det er en herlig spillopplevelse som har mange likhetstrekk med mobilspill som Clash of Clans, og for dem som husker tidlig 2000-tall, The Sims.

Privacy Policy